Κάτοικος Μιλγουόκι θα συνεχίσει να δηλώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ως γνωστόν έβαλε την υπογραφή του στο supermax συμβόλαιο, που του προσέφεραν οι Μπακς.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ, το οποίο θα διατηρήσει τον Έλληνα αστέρα στα «ελάφια» μέχρι τη σεζόν 2025-26 και θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 228 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Greek Freak», μιλώντας με δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απόφασής του να παραμείνει στα «ελάφια», ανέφερε με χιούμορ ότι η μητέρα του δεν ήθελε να μετακομίσει.

«Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι. Ο πατέρας μας θα ήταν πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει. Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

»Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eν συνεχεία ερωτηθείς για το εάν είχε πάρει την απόφαση από το καλοκαίρι, επισήμανε: «Όλο το καλοκαίρι είχα πονοκέφαλο για την απόφαση. Ήξερα τι ήθελα όμως. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση. Ήθελα να είμαι εδώ και είμαι.

»Θέλω να είμαι εδώ και να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο όμως, κανείς δεν σου εξασφαλίζει το πρωτάθλημα. Μπορεί να μου πάρει και 10 χρόνια να το κερδίσω. Αλλά, αν το καταφέρω στο Μιλγουόκι, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου».

«Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα»

Συζητώντας για τους στόχους του για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο Αντετοκούνμπο είπε με ένα χαμόγελο: «Να κάνω κι άλλα παιδιά και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Αυτό θέλω μόνο.

»Θέλω απλώς να κάνω παιδιά, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Μετά από αυτό, η ζωή μου είναι πλήρης. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ σε πέντε χρόνια. Μπα, αστειεύομαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης