Το Μιλγουόκι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ιντιάνα, την οποία κέρδισε με 119-100, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από το Μαϊάμι. Αυτή ήταν η 8η νίκη στα τελευταία 10 ματς για τους Μπακς, που βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 53-9.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα ένα ματς κορυφαίος της ομάδας του και τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους (8/15 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 7/7 βολές), 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Πρέπει να τρέχουμε περισσότερο και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όταν κρατάμε πολύ στα χέρια μας την μπάλα, δεν μας βοηθάει. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μίντλετον, ο Μπλέντσοου, ο Λόπεζ, οπότε είναι λογικό να παίζουμε ένας εναντίον ενός, αλλά μερικές φορές το παρακάνουμε. Σήμερα που είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας σημειώσαμε 119 πόντους».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και το γεγονός ότι στα 35 του χρόνια είναι στη… συζήτηση για το βραβείο του MVP και ο Giannis απάντησε:

«Είναι απίστευτος. Είναι 35 ετών και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δείχνει τον δρόμο για εμάς. Πολλές φορές νομίζουμε ότι στα 35 μας χρόνια θα αποσυρθούμε. Το να βλέπει όμως κάποιος τον ΛεΜπρόν στα 35 του να παραμένει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο τον κάνει να θέλει να φτάσει εκεί. Εγώ θέλω να βρεθώ σε αυτό το σημείο κάποια ημέρα. Θέλω κι εγώ να προσέξω το σώμα μου, να τρέφομαι σωστά, να είμαι υγιής. Έχει ανοίξει τον δρόμο και ελπίζω να τον ακολουθήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης