Στον Κόμπι Μπράιαντ εστίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την τέταρτη συμμετοχή του σε All Star Game, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της γιορτής του ΝΒΑ. Ο «Greek Freak», πάντως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον γιο του, υπογραμμίζοντας ότι… «τώρα έχω ένα μωρό. Χρειάζομαι ύπνο. Χρειάζομαι ξεκούραση. Το να έχεις παιδί είναι το καλύτερο πράγμα, είναι ευλογία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, όταν είμαι ευτυχισμένος παίζω καλά».

Αναφερόμενος στον Κόμπι Μπράιαντ και τη μεταξύ τους σχέση, είπε: «Ήταν το πρότυπό μου. Όχι μόνο δικό μου, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς. Ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Έδωσε στο παιχνίδι… Πολλοί άνθρωποι, όταν είναι τόσο σπουδαίοι, δεν το κάνουν αυτό. Το ταλέντο δεν αξίζει αν δεν το μοιράζεσαι και αυτός το μοιράστηκε με πολλούς από εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την κριτική που του ασκήθηκε λόγω των επιλογών για τη στελέχωση της ομάδας του, δήλωσε: «Όλη τη ζωή μου ήμουν αουτσάιντερ. Διαλέγω παίκτες κοντά μου. Ο κόσμος λέει ότι είμαι κακός GM. Δεν μπορώ να πω ότι έχουν άδικο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης