Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός στη νίκη του Μιλγουόκι επί του Σικάγο με 124-115. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο ηγέτης των Μπακς επεσήμανε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο όποια ομάδα έπαιζε την καλύτερη άμυνα θα έπαιρνε τη νίκη. Νομίζω ότι το καταλάβαμε αυτό στο ημίχρονο, βγήκαμε δυνατά και τους περιορίσαμε στους 20 πόντους στην 3η περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόδοση του Έρικ Μπλέντσο ο Γιάννης είπε: «Όταν βλέπω τον Μπλέντσο να είναι τόσο επιθετικός, παίρνω και εγώ δύναμη. Μου μεταδίδει ενέργεια. Όταν είμαστε επιθετικοί και οι δύο, τότε οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω μας και δίνουμε την ευκαιρία στους συμπαίκτες μας για πολλά ελεύθερα τρίποντα».

Όταν ρωτήθηκε για το επόμενο ματς, με την Ιντιάνα, στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τον Μάλκομ Μπρόγκντον, που αποχώρησε το καλοκαίρι, είπε: «Κατ’ αρχάς παραμένει άσχημος! Πέρα από την πλάκα είναι ο άνθρωπός μου. Θα είναι περίεργα. Παίζαμε μαζί για τρία χρόνια και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην περυσινή επιτυχία της ομάδας. Κάνει εξαιρετική χρονιά εφέτος και θα έχει ενδιαφέρον να παίξουμε αντίπαλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης