Μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή της εμφάνιση επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα του «Ακρόπολις» η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει σήμερα την Τουρκία, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του τουρνουά, που διεξάγεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα η «επίσημη αγαπημένη» θα τεθεί αντιμέτωπη στις 20.30 (ΕΡΤ Sports) με το εθνικό συγκρότημα της γειτονικής χώρας, με στόχο φυσικά να κάνει το «2 στα 2» στο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ματς με τους Τούρκους, όπως και στην αναμέτρηση με τους Σέρβους την Κυριακή, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ως γνωστόν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ιταλία.

Ο διεθνής γκαρντ υπέστη κάκωση στη δεξιά γάμπα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους «ατζούρι» και θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τους 14 παίκτες που έχουν απομείνει στην προετοιμασία της εθνικής, χθες δεν αγωνίστηκαν οι Μήτογλου και Κόνιαρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρεμιέρα του 29ου τουρνουά «Ακρόπολις» η Τουρκία υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Σέρβων, γνωρίζοντας την ήττα με 87-72 σκορ.

Νωρίτερα (18.00, ΕΡΤ Sports) στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης ημέρας του τουρνουά οι «πλάβι» θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης