Ο αγώνας Ανατολής – Δύσης στο All Star Game περνάει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, καθώς η Λίγκα και η Ένωση των παικτών προχώρησαν σε μία ριζική τομή, καταργώντας τον αγώνα ορόσημο της γιορτής του «μαγικού» κόσμου.

Το νέο format προβλέπει δύο ομάδες που θα σχηματιστούν ανεξαρτήτως περιφέρειας από τους δύο αρχηγούς. Οι δύο παίκτες θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους, ενώ ο εφετινός αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΝΒΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΝΒΑ και η Ένωση Παικτών ανακοίνωσαν έναν νέο τρόπο διεξαγωγής του All Star Game για τη διοργάνωση του 2018. Για πρώτη φορά στην ιστορία των All Star Games δεν θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

»Δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τις 2018 All-Star ομάδες από μια “δεξαμενή” παικτών ως βασικούς και αναπληρωματικούς, επιλέγοντας χωρίς να ληφθεί υπ’ όψιν η Περιφέρεια του κάθε NBAer. Οι αρχηγοί θα είναι βασικοί σε κάθε περιφέρεια κι εκείνοι που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από τους φιλάθλους.

»Το 67ο All Star Game θα διεξαχθεί στο Staples Center την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ενώ οι δύο ομάδες θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Κάθε ομάδα θα επιλέξει ένα ίδρυμα του Λος Άντζελες ή έναν εθνικό οργανισμό όπου θα δοθούν οι δωρεές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης