Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο οργανώνει το ερχόμενο Σάββατο (14/9) ο Φιλαθλητικός, πριν την αναχώρηση του 19χρονου για τις ΗΠΑ, το NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς. Η επιλογή του στο Νο 15 του ντραφτ του ΝΒΑ είχε υποχρεώσει ακόμη και την πολιτική ηγεσία της χώρας να υποδεχτεί και να τον τιμήσει το νεαρό μπασκετμπολίστα για την επιτυχία του αυτή.

Η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού αναφέρει:

«Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Ζωγράφου ιδρύθηκε το 1986 και συμμετέχει στα πρωταθλήματα Ε.Ο.Κ. – Ε.Σ.Κ.Α., διατηρώντας ανδρικό και γυναικείο τμήμα καθώς και τμήματα υποδομών. Ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου καλλιεργεί το μπάσκετ σε όλες τις ηλικίες με αγάπη και μεράκι. Αποτέλεσμα όλης της αυτής της προσπάθειας; Να μιλάει όλος ο κόσμος σήμερα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιος οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, ο Γιάννης αναγκάστηκε από πολύ νωρίς να εργαστεί και να πουλάει μέχρι και CD για να βοηθήσει την οικογένειά του. Η μοίρα όμως του επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή του Γιάννη αλλά και της οικογένειάς του. Ο Γιάννης έφτασε στο νούμερο 15 του Ντραφτ και ήρθε σε συμφωνία με τους Μιλγουόκι Μπακς για τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζει βαλίτσες μαζί με την οικογένειά του και ετοιμάζεται να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για να ζήσει το όνειρό του στο NBA! Η δεύτερή του οικογένεια όμως, ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου δεν θα μπορούσε να τον αφήσει να φύγει έτσι απλά.

Σε συνεργασία λοιπόν του Φιλαθλητικού Ζωγράφου με τον επίσημο χορηγό της ομάδας, το αγαπημένο μας Rock House Ζωγράφου, διοργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του Γιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

14/9 21.00 και ημέρα Σάββατο, το Rock House ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί την μεγάλη οικογένεια του Φιλαθλητικού Ομίλου Ζωγράφου καθώς και τον Γιάννη Αντετοκούμπο με την οικογένειά του!

Θα είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουμε ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί που μας δίδαξε πως αν κυνηγάς το όνειρο σου και έχεις αξίες στη ζωή σου θα επιβραβευτείς!»

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης