Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Καβαλίερς, καθώς η ομάδα του Κλίβελαντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάιρον Λιου, ο οποίος ανέλαβε τον πάγκο το 2016 ως αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των «Καβς» στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, καθώς στα έξι πρώτα τους παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες, αποτέλεσαν την αιτία της απομάκρυνσης του 41 ετών κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λιου ανήκε στο προπονητικό επιτελείο των Καβαλίερς από το 2014 και τον Γενάρη του 2016 ανέλαβε τον πάγκο τους, μετά την αποχώρηση του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού. Στα περίπου τρία χρόνια ως πρώτος προπονητής, ο Λιου είχε ρεκόρ 128-83, ενώ στο διάστημα αυτό πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2015/16, που ήταν το πρώτο της ιστορίας τους και συμμετέχοντας σε τρεις σερί τελικούς του ΝΒΑ.

Χρέη προσωρινού προπονητή στην ομάδα του Κλίβελαντ θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Λάρι Ντρου, ο οποίος ήταν κόουτς των Μπακς όταν εκείνοι επέλεξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ντραφτ του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης