Ο Λιβόν Κένταλ ενημέρωσε την διοίκηση της Γκραν Κανάρια πως την επόμενη σεζόν δε θα μπορέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα του συλλόγου, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του.

Ο 31χρονος σέντερ, ο οποίος για μία διετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο 2007-2009 και εν συνεχεία στο Μαρούσι έχει εγκαταλείψει προσωρινά την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά με τον κρίσιμο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή το παιδί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκάιλερ Κας, ο οποίος είναι 14 μηνών έχει όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στον Καναδά για επέμβαση και θεραπείες.

Το κόστος είναι τεράστιο και για να μπορέσει το άτυχο μωρό να υποβληθεί στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις ο Καναδός πάουερ φόργουορντ μαζί με την σύζυγο του μέσω της πλατφόρμας ζητάει την συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων του αλλά πάνω από όλα να προσεύχονται και να στέλνουν θετική ενέργεια στο βρέφος τους.

Ύστερα από μια εβδομάδα από αλλεπάλληλων χημιοθεραπειών, όπως γνωστοποίησε η οικογένεια μέσω προσωπικού τους λογαριασμού στα social media, ο μικρός με συνοδούς τους ίδιους πέρασε λίγες στιγμές χαράς, πηγαίνοντας ένα ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι πάνω από 23.000 $ από επώνυμους και ανώνυμους που συγκινήθηκαν με αυτή την «πληγή» που υπέστη η οικογένεια του Κένταλ.

Επιμέλεια:Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης