O Γιάννης Αντετοκούνμπο με ακόμη ένα double double (26 πόντους και 12 ριμπάουντ) κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νέα νίκη, με 120-99 επί των Πίστονς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι. Οι Μπακς πέτυχαν το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά αγώνων και απέχουν πλέον δύο νίκες από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ σε ακόμη μία MVP εμφάνιση σημείωσε επτά πόντους στη σειρά στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, με 2/2 δίποντα και 1/1 τρίποντο σε 65″, πυροδοτώντας τον μεγάλο θρίαμβο των «ελαφιών», ενώ συνολικά μοίρασε επίσης 4 ασίστ και έκανε δύο κοψίματα σε 29:41 χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους Πίστονς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Μπλέικ Γκρίφιν, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κενάρντ με 19 πόντους.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο Ντιτρόιτ, τα ξημερώματα της Κυριακής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Με ηγέτη τον Τζέιμς Χάρντεν που έφτασε σε triple double, με 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οι Ρόκετς κέρδισαν με 118-98 τους Τζαζ και έκαναν το 2-0.

Για την ομάδα της Γιούτα, Ρούμπιο και Ο’Νιλ είχαν από 17 πόντους, ενώ σε double double έφτασε ο Φέιβορς, με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Οι Σέλτικς χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή 12 πόντων για να νικήσουν με 99-91 τους Πέισερς στη Βοστώνη και να φθάσουν το μεταξύ τους σκορ στο 2-0. Κορυφαίος για τους νικητές ο Καϊρί Ίρβινγκ, που σημείωσε 37 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Ιντιάνα ήταν ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 23 πόντους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης