«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 18:24
«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε»
Μπορεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ να έφτασε στην τέταρτη νίκη στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το 83-72 επί της Σλοβενίας ότι η «επίσημη αγαπημένη» δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και στάθηκε στα νεκρά διαστήματα.

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που μετά το ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ήταν αρκετά δυνατή ομάδα η Σλοβενία. Είναι ισχυρή. Έπαιζε σχεδόν στην έδρα της. Έχουν καλούς παίκτες στο ένας εναντίον εντός και δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Σίγουρα, έχουμε κάποια κενά διαστήματα. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά όταν παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση, με παιχνίδια κάθε μέρα σχεδόν, δεν είναι εύκολο να έχεις την επιθυμητή διάρκεια», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης και πρόσθεσε:

«Πήραμε την πρώτη θέση και την πρόκριση. Με την Ολλανδία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, κάποια λάθη μας, ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν το προσπερνάμε το ματς με την Ολλανδία, δεν είναι αδιάφορο. Θέλουμε σε αυτό το ματς να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τα ματς στη νοκ άουτ φάση, σχολίασε: «Θα κοιτάξουμε σοβαρά το παιχνίδι στους "16" όταν έρθει η ώρα. Δεν έχουμε καμία προτίμηση για τον αντίπαλο στους "16". Είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση, υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Όσο για την φάση των "8" ας μην προτρέχουμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες και ιδιαίτερα ισχυρές στο δεύτερο γκρουπ, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Σερβία φυσικά. Κοιτάμε τον εαυτό μας, την δική μας απόδοση. Στόχος μας να είμαστε όσο το δυνατό γίνεται πιο έτοιμοι όταν πρέπει. Ξέρουμε και θυμόμαστε τι έγινε πέρσι. Από εκεί και πέρα κόντρα στη Σλοβενία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο είχαμε αδύναμα σημεία που πρέπει να τα διορθώσουμε. Μέσω βίντεο πρέπει να τα διορθώσουμε, γιατί μέσω προπόνησης, σε τόσο μικρό διάστημα δεν γίνεται».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 18:27