O γιατρός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Χάρης Βουλγαρόπουλος πριν τον αγώνα με την Τουρκία έκανε δηλώσεις για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, επισημαίνοντας ότι οι επόμενες 10 ημέρες θα κρίνουν τη συμμετοχή του διεθνούς γκαρντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γιατρός της Εθνικής ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε το ατυχές γεγονός, έχει μια κάκωση από άμεση πλήξη. Έχει ένα αιμάτωμα και μια θλάση στη γάμπα. Ο Κώστας δεν μπορεί να αγωνιστεί στις επόμενες μέρες, έχει αρχίσει ήδη φυσικοθεραπείες. Η κατάστασή του εκτιμάται καθημερινά, την Τρίτη θα γίνει νέος απεικονιστικός έλεγχος.

Δεν ξέρουμε ακριβώς το χρονικό διάστημα επανένταξής του. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή.

Προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στην Κίνα. Το παρήγορο είναι πως πρόκειται για άμεση πλήξη κι όχι πρόβλημα σε έναν κουρασμένο μυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρίναμε να μείνει εδώ, για να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης και περίπου σε ένα δεκαήμερο θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του και πώς θα πάει η αποκατάσταση».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης