Το NBA ζήτησε από τις ομάδες να έχουν καταρτίσει μέχρι την Τρίτη (10/03) σχέδια έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να βοηθήσουν στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στους αγώνες, όπως μετέδωσε το CBS Sports. Η λίγκα μάλιστα θα πραγματοποιήσει σήμερα διάσκεψη, προκειμένου να συζητήσει τα επόμενα βήματα για την καταπολέμηση του ιού.

Οι ομάδες ενδέχεται να περιορίσουν τον αριθμό των ατόμων που αλληλεπιδρούν με τους παίκτες, ενώ σε άλλη επιστολή που απεστάλη στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα, υπογραμμίστηκε το ενδεχόμενο να αγωνιστούν σε αναμετρήσεις χωρίς φιλάθλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ήδη ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, ελπίζει να μη συμβεί κάτι τέτοιο, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι αντίθετος με την προοπτική να αγωνίζεται σε αναμετρήσεις χωρίς φιλάθλους.

«Να παίζουμε χωρίς τους φιλάθλους; Αυτό είναι αδύνατο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς στους δημοσιογράφους μετά την αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μιλγουόκι Μπακς και πρόσθεσε: «Δεν παίζω αν δεν έχω φιλάθλους στις κερκίδες, γι ‘αυτούς αγωνίζομαι».

Το Σάββατο, το CBS Sports μετέδωσε ότι η απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις δεν φαίνεται να υλοποιείται άμεσα. Ωστόσο, ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος ανδρών NCAA Division III έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κορωνοϊός ενδέχεται να επηρεάσει τα υπερατλαντικά ταξίδια, προκειμένου άνθρωποι των ομάδων να δουν και να εξετάσουν παίκτες πριν από τη διαδικασία του draft.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης