Χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Δημήτρη Κατσίβελη θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στην αναμέτρηση της Πέμπτης (21/2, 20:30), απέναντι στην Γεωργία, στα «Δύο Αοράκια», για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, όπως γνωστοποίησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος άφησε εκτός 12άδας τους δύο γκαρντ.

«Κλείνουμε έναν κύκλο δώδεκα αγώνων με μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά ο Σκουρτόπουλος και συνέχισε: «Δεν θα έχουμε μαζί μας στο ματς της Πέμπτης τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ήταν ο άτυχος της παρέας καθώς ταλαιπωρείται από μια ίωση. Δυστυχώς κάθε φορά έχουμε ένα τέτοιο περιστατικό. Εκτός θα είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ενσωματώθηκε σήμερα από ένα μεγάλο ταξίδι και σκοπός μας είναι να κάνει 2-3 προπονήσεις και να μας βοηθήσει στο ματς με τη Γερμανία που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Μια πραγματική έδρα, στην οποία ο κόσμος μάς συντρόφευσε όλο αυτό το διάστημα και θέλουμε μία νίκη εδώ για να το χαρούμε όλοι μαζί. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τα παράθυρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περιμένουμε την παρουσία του κόσμου για να μας βοηθήσουν να πάρουμε το παιχνίδι, χωρίς φυσικά να έχουμε την απαίτηση να αφήσουν τα πάντα για να έρθουν να μας δουν. Η υποχρέωσή μας είναι διαχρονική, γιατί ο κόσμος στο Ηράκλειο μάς στηρίζει και με το παραπάνω εδώ και ενάμιση χρόνο. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν, όταν αρχίσαμε υπήρχε άγχος και δεν ξέραμε πώς είναι τα πράγματα. Το πλάνο με τη βάση των 35 παιδιών λειτούργησε πολύ καλά και ανταποκρίθηκαν όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Τελειώνουμε τη φάση αυτή με τα αποτελέσματα που θέλαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης, είπε: «Κάθε παιχνίδι με την Εθνική είναι μεγάλο κίνητρο για όλους εμάς. Είναι ευκαιρία να δείξουμε ότι η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία. Θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να πάρουμε μια νίκη και για την Κρήτη που μας έχει στηρίξει σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά στην έδρα μας πρέπει να έχουμε παραπάνω ένταση σε άμυνα και επίθεση. Αυτή η ομάδα, είτε παίζει εντός είτε εκτός, έχει απαιτήσεις από τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα οι Γεωργιανοί θα έχουν πάρει επιπλέον πληροφορίες από τους Έλληνες που έχουν στο τεχνικό τιμ, αλλά το ματς εξαρτάται καθαρά από το πώς θα το αντιμετωπίσουμε εμείς. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα».

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης πρόσθεσε: «Πέρα από την πρόκριση θέλουμε δύο νίκες και σε αυτό το παράθυρο, όπως και στα προηγούμενα που παλεύαμε γι’ αυτό. Είμαστε κάθε φορά 2-3 μέρες μαζί, αλλά πλέον γνωριζόμαστε πολύ καλά και πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει μας έχει βοηθήσει πολύ και πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και αύριο. Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω πως θα κριθεί στην ενέργεια που θα βγάλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης