Aνακοινώθηκαν την Τετάρτη οι 14 παίκτες, που κλήθηκαν από τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην αποστολή της Εθνικής μπάσκετ των Ανδρών για τους προσεχείς δύο αγώνες της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για τα παιχνίδια απέναντι στη Γερμανία στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας (30/11, 19.00) και κόντρα στη Σερβία στο «Aleksandar Nikolic Hall», στο Βελιγράδι (03/12, 21.15) δεν κλήθηκαν όπως αναμενόταν, παίκτες της Ευρωλίγκας.
Παράλληλα εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαργαρίτης, Κασελάκης και Κατσίβελης, ενώ αντίθετα αν και η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί ο Γιάννης Μπουρούσης θα έρθει από την Κίνα για να ενισχύσει την Εθνική.

Οι «εκλεκτοί» του Σκουρτόπουλου είναι οι: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης