Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Θέλαμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση με νίκη. Ό,τι και να πεις στους παίκτες, είναι δύσκολο από πνευματικής άποψης να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά απέναντι σε μια τόσο συμπαγή ομάδα σαν την Ολλανδία. Έκαναν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα παιχνίδια τους και πάλεψαν σε όλα για τη νίκη μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και να ξεκουράσουμε τον Σπανούλη».

Νικ Καλάθης: «Στόχος μας ήταν να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά πήραμε τη νίκη και τώρα προχωράμε στα πραγματικά παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Φαν Χέλφτερεν: «Ήμασταν κοντά σε όλα τα παιχνίδια μας, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμασταν για να περάσουμε. Πιστεύαμε πως τα ματς με την Κροατία και την Ελλάδα θα ήταν τα δυσκολότερα, αλλά σήμερα είχαμε τη μεγάλη μας ευκαιρία. Ίσως και να έχουμε εμείς ρόλο στο πώς εμφανίστηκε η ελληνική ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας για να νικήσουμε, το αεροπλάνο για τη Λιλ ήταν εκεί να μας περιμένει, αλλά χάσαμε την πτήση. Δεν πήραμε το δώρο που είχαμε».

Σάρλον Κλουφ: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα για τον τρόπο που παλέψαμε. Αξίζαμε να είμαστε σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να προκριθούμε. Δώσαμε ό,τι είχαμε και έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας. Θα επιστρέψουμε σε δύο χρόνια και τότε θα κάνουμε πραγματικό ‘θόρυβο’ με την παρουσία μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης