Η Ελλάδα έμαθε τους αντιπάλους της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και πλέον η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναζητά τον τεχνικό που θα οδηγήσει στην μεγάλη διοργάνωση.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Αντρέα Τρινκιέρι, ο διάδοχός στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης» θα είναι Έλληνας! Στην λίστα φιγουράρουν τρία ονόματα: Φώτης Κατσικάρης, Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιάννης Σφαιρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος είναι ο τεχνικός που προτιμούν στην Ομοσπονδία, ωστόσο το «αγκάθι» είναι το κασέ του. Η ΕΟΚ ήδη ξόδεψε χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσει τη wild card και θεωρείται δύσκολο να δαπανήσει περισσότερα. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πρόταση από έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης από την άλλη, δεσμεύεται με την Εθνική ομάδα της Κίνας και δύσκολα θα καταφέρει να απεμπλακεί σύντομα. Έτσι, δεν έχει πολλές πιθανότητες για να χριστεί διάδοχος του Ιταλού.

Πιο εφικτός στόχος φαντάζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο 44χρονος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στον Πανιώνιο, ενώ έχει σαν παρακαταθήκη δύο παρουσίες στην Εθνική, καθώς από το 2001 ως το 2004 και τη σεζόν 2009-2010 διατέλεσε μέλος του προπονητικού τιμ δίπλα στον Γιάννη Ιωαννίδη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Γιόνας Καζλάουσκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης