Έπειτα από δύο ήττες στη σειρά, ένας εκπληκτικός για ακόμη μία φορά Γιάννης Αντετοκούνμπο σήκωσε όρθιους τους Μπακς, οδηγώντας τους σε νίκη με 117-98 επί των Πέισερς. Μία επιτυχία που επέτρεψε στην ομάδα του Μιλγουόκι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στο ΝΒΑ, σε 26-5 στο Fiserv Forum.

Ασταμάτητος ο Έλληνας σούπερ σταρ, έφτασε σε ακόμη ένα double double, το 46ο της σεζόν, σημειώνοντας 29 πόντους (10/17, 1/4 τρίποντα, 8/8 βολές) και μαζεύοντας 12 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 5 ασίστ και 1 κόψιμο στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε. Να σημειωθεί ότι ο Giannis δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για τη ομάδα της Ιντιάνα, που αγωνίστηκε χωρίς τον Ντομάντας Σαμπόνις, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Μάιλς Τέρνερ με 22 πόντους.

Την παράταση χρειάστηκε η Οκλαχόμα για να πανηγυρίσει με 129-121 μέσα στο Moda Center του Πόρτλαντ. Κορυφαίοι για την ομάδα της Οκλαχόμα ο Πολ Τζορτζ, που έφτασε σε double double με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, που σημείωσε 37 πόντους. Δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την ομάδα του Πόρτλαντ οι 51 πόντοι του εντυπωσιακού Ντέιμιαν Λίλαρντ, προκειμένου να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα:

Μιλγουόκι-Ιντιάνα 117-98

Πόρτλαντ-Οκλαχόμα 121-129 (παράταση)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης