Ετοιμάζεται για το Ρίο ο Μαρκ Γκασόλ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015, 13:35
Ετοιμάζεται για το Ρίο ο Μαρκ Γκασόλ
Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε στην εφημερίδα «As» και τόνισε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Υποφέρεις γιατί κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις όλα αυτά να εξελίσσονται. Δεν είσαι εκεί, να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Είσαι έξω από όλο αυτό. Θέλω να καταστήσω σαφές πως πάντοτε θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας. Όταν τελειώνει μια χρονιά, μπορεί να είσαι κουρασμένος και να σκέφτεσαι πως θα βρεις τη δύναμη να παίξεις πάλι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά η επιθυμία πάντα υπάρχει. Αν είμαι υγιής και μπορώ, θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ακόμη κι αν πηγαίναμε στο Προολυμπιακό, πάλι θα ήμουν «παρών», σας διαβεβαιώνω γι αυτό», τόνισε ο Ισπανός, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Γκρίζλις.

Για την φετινή απουσία του, είπε: «O κόσμος μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει. Δεν μπορώ να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όλα έγιναν για κάποιους λόγους. Η περσινή σεζόν στο ΝΒΑ ήταν πολύ μεγάλη για μένα, με πολλά αγωνιστικά λεπτά, οπότε χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστώ. Όταν παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, με όλο το γήπεδο να είναι εναντίον σου, πολλοί σταματούν. Η Ισπανία όμως, ήταν ασταμάτητη γιατί πίστευε ο ένας στις δυνατότητες του άλλου».

Για τον αδερφό του, Πάου, ανέφερε: «Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, παίζοντας εξαιρετικά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, από τον τίτλο του MVP».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015, 13:37