Το «εμπόδιο» της Μονπελιέ (BLMA) καλούνται να ξεπεράσουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους της νέας Euroleague. Οι παίκτριες του Γιάννη Παντελάκη θα υποδεχθούν τη Μονπελιέ στις 25 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθούν στον γαλλικό Νότο, όπου και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ.

Εφόσον περάσει το «εμπόδιο» της Μονπελιέ, ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Group Β της Ευρωλίγκας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Φαμίλα Μπάσκετ Σκίο (Ιταλία), Τζιρόνα (Ισπανία), Λιόν (Γαλλία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Μπότας SK (Τουρκία)/Αρκα Γκντίνια (Πολωνία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν οι «ερυθρόλευκες» αποκλεισθούν, θα λάβουν μέρος στους ομίλους του EuroCup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» και τις αθλήτριές του ενόψει των αναμετρήσεων με την γαλλική ομάδα:

«Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Βίσλα Κρακοβίας. Από εκεί και πέρα, εμείς έχουμε τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA. Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριές του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του. Από εκεί και πέρα, οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης