Αρνητικοί στον κορωνοϊό θεωρούνται από τη Δευτέρα (16/11), όλα τα μέλη της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τις Αρχές Δημόσιας Υγείας της Ιταλίας και όπως ανακοίνωσε η Euroleague, ο ιταλικός σύλλογος είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι μάλιστα «διαβολοβδομάδα», με δύο αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, στην ίδια ανακοίνωση της Euroleague αναφέρεται πως όταν στις 9 Νοεμβρίου πολλά μέλη της Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Χίμκι (Ρωσία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) της 8ης αγωνιστικής, το ιατρικό τιμ του συλλόγου, λόγω του μεγάλου αριθμού θετικών κρουσμάτων σε συνδυασμό με το γεγονός πως όλα τα μέλη της Αρμάνι ήταν ασυμπτωματικά, θεώρησε πως επρόκειτο για λανθασμένα θετικά αποτελέσματα στον Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της Euroleague, άπαντες στην Αρμάνι υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ και «προέκυψε ένας περιορισμένος αριθμός κρουσμάτων». Στις 13 Νοεμβρίου, τα μέλη της Αρμάνι υποβλήθηκαν ξανά σε τεστ για κορωνοϊό και καθώς όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, οι Αρχές Δημόσιας Υγείας έδωσαν το «πράσινο φως» για συμμετοχή της ομάδας σε αγωνιστική δραστηριότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης