Οι Ρόκετς (39-25) με μια τρομερή εμφάνιση έριξαν στο «καναβάτσο» τους Ράπτορς επικρατώντας 107-95. Με αυτήν τη νίκη το Χιούστον συνέχισε την ξέφρενη πορεία του τρέχοντας 6 σερί νίκες και μετρώντας ρεκόρ 10-4 από την αρχή του Φεβρουαρίου.

Η ομάδα του Μάικ Ντ’Αντόνι είχε σε τρομερή ημέρα τον «συνήθη ύποπτο» Τζέιμς Χάρντεν, που σκόραρε 35 πόντους, χωρίς να είναι ιδιαίτερα εύστοχος, μετρώντας 12/30 σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παράλληλα, ο Κρις Πολ με 10 ασίστ, ο Καπέλα με 15 ριμπάουντ (5 επιθετικά), ο Τζέραλντ Γκριν με 18 πόντους και οι Ρίβερς και Γκόρντον με 13 πόντους έκαστος βοήθησαν στο να κριθεί η αναμέτρηση υπέρ των Ρόκετς.

Η ομάδα του Νερς (46-19) δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Μπακς εναντίον των Σανς και έμεινε πίσω στον αγώνα της πρώτης θέσης στην Ανατολή. Ο Λέοναρντ σημείωσε 26 πόντους δείχνοντας πως αξίζει ένα σούπερ μαξ συμβόλαιο εν όψει της επόμενης σεζόν. Νταμπλ νταμπλ είχαν οι Σιάκαμ και Ιμπάκα. Ο πρώτος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κονγκολέζος είχε 10 πόντους και 15 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Καραμπατσόλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης