Τα… τρομερά μωρά του Παπαθεοδώρου απέδειξαν ότι έγιναν άντρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ U18 που διεξάγεται στον Βόλο, και στον αποψινό μεγάλο τελικό (21.15, ΕΡΤ2) της διοργάνωσης ο στόχος τους είναι ένας: το χρυσό μετάλλιο.

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» επιθυμούν διακαώς να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν τον σκόπελο της Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους, θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι στο Ικόνιο, εντούτοις η Εθνική Εφήβων είναι αποφασισμένη το μετάλλιο που θα πάρει να είναι χρυσής απόχρωσης.

Άλλωστε και στην πρώτη φάση των ομίλων της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε επικρατήσει με το ευρύ 77-54 της σημερινής αντιπάλου, η οποία για να φτάσει στον τελικό επικράτησε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Βοσνίας με 82-77.

Το στόρι του δεύτερου χρονικά ημιτελικού, ως γνωστόν, είχε γαλανόλευκο happy end, με τον Χαραλαμπόπουλο και την… παρέα του να νικούν με 68-58 τη Λιθουανία, κάνοντας το προτελευταίο βήμα για το χρυσό μετάλλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης