Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να επαναληφθεί ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, μετά την ένσταση του «δικεφάλου» του Βορρά μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τονίζοντας πως κάθε απόφαση από τον Σύνδεσμο θα ληφθεί συλλογικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στον Sport-fm 94.6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Σήμερα βγήκε μια απόφαση από έναν τακτικό δικαστή, ο οποίος ορίζεται από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα κάνω καμία κρίση για την απόφαση. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να εμπλέκεται ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα και δεν θα γίνει όσο είμαι εγώ πρόεδρος. Έκρινε τη φάση με το φάουλ. Υπήρχε και το θέμα με τη χρονική διάρκεια. Θα το δούμε, γιατί υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός στη Δικαιοσύνη».

Για το ενδεχόμενο να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ο ΕΣΑΚΕ: «Είναι θέματα που θα συζητηθούν με τα μέλη. Ο ΕΣΑΚΕ δεν είναι ο Γαλατσόπουλος. Θα συζητηθεί στα αρμόδια συμβούλια και η όποια απόφαση θα παρθεί συλλογικά».

Για το γεγονός πως θα επαναληφθεί ολόκληρος ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αν δημιουργεί δεδικασμένο: «Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι μια απόφαση που βγήκε πριν από μερικές ώρες. Θα το δούμε στον ΕΣΑΚΕ, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι απόφαση θα παρθεί. Είχε βγει μια ανάλογη απόφαση και πέρυσι με τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα Λαύριο-Άρης. Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην επηρεάζεται από κανέναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης