Παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ μέχρι το 2018 θα είναι ο Αμάρε Στουνταμάιρ. Ο άσος του ΝΒΑ επέλεξε να παίξει μπάσκετ στην πατρίδα της μητέρας του, το Ισραήλ και το πρωί της 1ης Αυγούστου παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα.

«Ανυπομονώ να παίξω με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και να τη βοηθήσω να διεκδικήσει τίτλους. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αρχίσουμε ένα νέο ταξίδι στο Ισραήλ, μια χώρα που έμαθα να αγαπώ», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στουνταμάιρ αποκάλυψε τις εβραϊκές ρίζες του το 2010 και το 2013 έγινε μέτοχος της Χάποελ, μετέχοντας στο σχήμα του ιδιοκτήτη της ομάδας Ούρι Αλόν, ο οποίος είναι πλέον εξαιρετικά ευτυχής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε έναν παίκτη του βεληνεκούς του Αμάρε Στουνταμάιρ. Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε ψηλά τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει το προφίλ ολόκληρου του ισραηλινού πρωταθλήματος».

Όσο για τον προπονητή, Σιμόνε Πιανιτζάνι, αυτό που τον εντυπωσίασε ήταν «η βαθιά επιθυμία του να παίξει για τη Χάποελ. Η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για την ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης