Στην παραδοχή ότι σκέφεται το μπάσκετ, ακόμη και σε στιγμές που βρίσκεται με την οικογένειά του, προχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Euroleague και στη σειρά αφιερωμάτων «Πέρα από τον Πάγκο», ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε πως το επάγγελμά του είναι «εξαιρετικό μοναχικό και πρέπει να είσαι προσηλωμένος σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μου μιλάει η γυναίκα μου κι εγώ να σκέφτομαι πώς θα αμυνθούμε στο πικ εν ρολ. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε άλλον κόσμο. Μπορώ να πω πολλά για αυτή τη δουλειά, αλλά εάν θες να την κάνεις πρέπει να έχεις πάθος, να έχεις τη φωτιά και να βρίσκεις απαντήσεις».

Αναφερόμενος στους στόχους του ρωσικού συγκροτήματος ξεκαθάρισε πως κύριο μέλημά του δεν είναι να παραμείνουν αήττητοι «αλλά να παίξουμε όμορφο, μοντέρνο μπάσκετ, που θα δίνει νίκες.

Τις ήττες τις δεχόμαστε σαν δώρα, επειδή μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτές. Η πίεση υπάρχει, αλλά πάει με τη δουλειά. Όταν υπογράφεις σε ένα μεγάλο σύλλογο, ο στόχος είναι να φέρεις αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα, όμως, είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων που συμβαίνουν στην προπόνηση ή στην προετοιμασία. Πρέπει να αλλάξεις ακόμα και προσωπικές συνήθειες, που έχουμε ως άνθρωποι, όπως ότι δεν τρώμε πρωινό ή πόσες ώρες κοιμόμαστε. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες».

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης