Μπορεί η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ να έχει κάνει το «3 στα 3» στο Eurobasket 2015, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση για τη φάση των 16, ωστόσο ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε ότι η «επίσημη αγαπημένη» θα πρέπει να έχει σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

«Στο πρώτο ημίχρονο καθαρίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε ενέργεια από την αρχή. Παρά την μεγάλη διαφορά, πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα και να είχαμε διατηρήσει πιο άνετα τη διαφορά. Αργότερα θα χρειαστούμε 40λεπτά συγκέντρωσης. Έχουμε ανέβει τρία σκαλοπάτια, το επόμενο είναι η Σλοβενία. Εκείνοι θα παλέψουν για την πρώτη φάση, για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να τα δώσουμε όλα» ανέφερε αρχικά στην κάμερα του ΟΤΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν το μυαλό των παικτών είναι ήδη στα νοκ-άουτ ματς, είπε: «Αυτό που κάνουμε εμείς, είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να κυνηγάμε κάθε νίκη. Τα τελευταία χρόνια κακός μας δαίμονας είναι τα χιαστί. Θα κοιτάξουμε ένα ένα τα επόμενα παιχνίδια και θα είμαστε έτοιμοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης