Επιστολή προς τους φορείς της πόλης έστειλαν οι παράγοντες του ΑΣ Καρδίτσας, με την οποία πρότειναν να πάρει το νέο κλειστό στην Αγία Παρασκευή το όνομα του Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά, η επιστολή προς τους φορείς έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Προς

κ. Δήμαρχο Καρδίτσας

κ. Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Καρδίτσας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

κ. Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Καρδίτσας

κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

κ.Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Καρδίτσας

κ.κ. Βουλευτές του ν.Καρδίτσας

Θέμα: Αίτηση ονομασίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου σε: Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης»

Όπως σας είναι γνωστό, το νέο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται στην πόλη της Καρδίτσας και στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του και εντός των επόμενων μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί σε χρήση.

Το νέο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται, αποτελεί για την πόλη αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, την πρώτη αθλητική υποδομή υψηλού επιπέδου, ικανή να φιλοξενήσει αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα διεθνούς εμβέλειας. Είναι ο μεγάλος στόχος για την προοπτική και το μέλλον της αθλητικής κοινότητας της περιοχής μας η οποία -παρά την πολύχρονη καθυστέρηση- αναμένει με ενθουσιασμό την παράδοσή του σε χρήση.

Ενόψει της ολοκλήρωσής του, θεωρούμε πως είναι όσο ποτέ επίκαιρη η συζήτηση για την ονομασία του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Η ονομασία του κατά την άποψή μας, θα πρέπει να γίνει με τρόπο ώστε να τιμά τον αθλητισμό της περιοχής μας και ταυτόχρονα να προβάλλει την Καρδίτσα και τη νέα της αθλητική υποδομή.

Πέραν κάθε αμφισβήτησης, η κορυφαία αθλητική προσωπικότητα της περιοχής μας τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά στα ομαδικά αθλήματα που θα φιλοξενηθούν στο νέο κλειστό γυμναστήριο, είναι ο Καρδιτσιώτης καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μπουρούσης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά διακεκριμένο αθλητή και τον εν ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Με την αθλητική του επίδοση, την προσήλωσή του στην Εθνική ομάδα, αλλά και με την κοινωνική του προσφορά προς την περιοχή μας, ο Γιάννης Μπουρούσης δικαιούται όσο κανείς αυτή την τιμή και ταυτόχρονα, η Καρδίτσα θεωρούμε πως έχει την υποχρέωση να του την απονείμει”.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης