«Είμαι πολύ ευγνώμων που εξακολουθώ να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο». Δήλωση στο στο Yahoo Sports του Βινς Κάρτερ, που στις 26 Ιανουαρίου γίνεται 43 ετών και είναι από χθες ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με καριέρα που εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες.

Ο Βινς Κάρτερ με περισσότερα από 1.500 παιχνίδια ΝΒΑ, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 1999, αντίπαλος του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν, έφτασε στο κατόρθωμα στον αγώνα των Ατλάντα Χοκς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις από τους συμπαίκτες του (Φερνάντο, Γιανγκ, Χέρτερ και Ρέντις), αλλά και συνολικά 36 παίκτες του ΝΒΑ ήταν αγέννητοι όταν εκείνος έκανε το ντεμπούτο του.

«Είδα μια φωτογραφία ενός από τους συμπαίκτες μου με το όνομα Χακίμ Ολάουζον (που είναι τώρα 56) και ο άλλος ήταν ο Τράε (Γιανγκ ο οποίος είναι 21 ετών). Μιλάω με πρώην φίλους που είναι σήμερα γενικοί διευθυντές, προπονητές. Μπορώ να πω ότι έπαιξα ενάντια στον Μάικλ Τζόρνταν και τώρα παίζω ενάντια στο Τρέ Γιανγκ και όλα τα αστέρια του σήμερα. Είμαι πιθανώς πιο ανταγωνιστικός τώρα, επειδή ξέρω ότι το τέλος είναι κοντά. Δεν φανταζόμουν ποτέ να παίζω τόσο πολύ. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάρτερ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ το 2000, έγραψε ιστορία. Τον Αύγουστο, ο Κάρτερ έγινε ο πρώτος που με 22 περιόδους NBA μετά την υπογραφή συμβολαίου ενός έτους με τους Χοκς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης