Ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς κατηγορείται για βιασμό της πρώην κοπέλας του, σύμφωνα με το tmz.com! Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ την υποχρεώσει σε ερωτική συνεύρεση με αγνώστους παρά τη θέληση της, ενώ οι δυο τους είχαν δεσμό από το 2011 μέχρι το 2013.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, κατήγγειλε ότι τη βραδιά του συμβάντος δραπέτευσε από το σπίτι του Ρόουζ, αλλά αυτός επανήλθε με δύο φίλους του, οι οποίοι την βίασαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τονίζει ότι δεν ήθελε να καταγγείλει νωρίτερα το γεγονός γιατί ήταν ντροπιασμένη και δεν επιθυμούσε η συντηρητική της οικογένεια να το μάθει.

Η πλευρά του Ντέρικ Ρόουζ, μετά την μήνυση που ασκήθηκε με την κατηγορία βιασμού, απάντησε. Μία εκ των δικηγόρων του άσου των Μπουλς, η Λίζα Κοέν, δήλωσε στο tmz.com:

«Προσπαθεί να βγάλει χρήματα και να χαλάσει την εικόνα ενός πετυχημένου και σεβαστού αθλητή. Ο Ρόουζ και η γυναίκα αυτή, είχαν μία μη αποκλειστική σεξουαλική σχέση για παραπάνω από δύο χρόνια. Προσέλαβε τρίτο δικηγόρο κατά σειρά για να προχωρήσει τη μήνυση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι πως ο Ντέρικ Ρόουζ θα απαλλαγεί από οποιαδήποτε κατηγορία για αυτή την εξωφρενική μήνυση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης