Κεραμιδάς: «Αστοχία και άμυνα...»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 00:12
Κεραμιδάς: «Αστοχία και άμυνα...»
Στην αστοχία και την έλλειψη συγκέντρωσης της Εθνικής Γυναικών στην άμυνα, απέδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019.

Μιλώντας για τον αγώνα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν λειτουργήσαμε σύμφωνα με αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στην επίθεση είχαμε χαμηλά ποσοστά και ήμασταν πολύ άστοχοι. Το ματς ήταν κλειστό, κρίθηκε στον πόντο και εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Είχαμε την τελευταία επίθεση, αλλά το καλάθι δεν μπήκε. Η Κλαρκ δημιουργούσε πολλά προβλήματα μέσα στη ρακέτα και ψάχναμε να βρούμε λύσεις, στείλαμε και δεύτερη παίκτρια πάνω της αφήνοντας κάποια σουτ αναγκαστικά, τα οποία όμως μπήκαν. Αυτό μας έβγαλε εκτός σχεδίου. Δοκιμάσαμε πολλές παίκτριες πάνω της και αρκετές άμυνες, ενώ εφαρμόσαμε και μια ζώνη που δούλεψε, όχι όμως στο τέλος».

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Κοσμά σχολίασε: «Χάσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που ήταν πολύ κλειστό. Στη επίθεση δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δεν βγήκαν κάποια πράγματα που θέλαμε. Πήραμε αρκετά σουτ, τα οποία, όμως, δεν βρήκαν στόχο... Δεν χάνεται η πρόκριση, ηττηθήκαμε απλά σε ένα παιχνίδι. Τώρα έχουμε την Πορτογαλία, θα κοιτάξουμε να την κερδίσουμε στη Χαλκίδα έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες σερί και δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτερες στη συνέχεια».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 00:14