«Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάναμε τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν να παίξουμε γι’ αυτόν», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη των Μπακς στην Ατλάντα ο Πατ Κόνατον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν 118-107 τους Χοκς στην Ατλάντα, έκαναν το 4-2 στην σειρά των τελικών της Ανατολής και εξασφάλισαν θέση στον τελικό του ΝΒΑ, απέναντι στους πρωταθλητές της Δύσης, Φοίνιξ Σανς σε μία σειρά που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αριζόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για όλα που δίνει … το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Κρατώντας εμείς όρθιο το φρούριο ενώ παλεύει με τραυματισμό δείχνει ότι έχουμε μια αληθινή ομάδα», συνέχισε.

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Giannis, είπε:

«Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Σε συνεργασία με εκείνον, με τον Τζον Χορστ, αλλά και με την ομάδα των γυμναστών και των γιατρών, θα πάρουμε την απόφαση. Ο Γιάννης δεν αντέχει να βρίσκεται εκεί έξω, ήθελε να παίξει και στο Game 5 και στο Game 6. Λατρεύω την ενέργειά του στον πάγκο. Δύσκολο συναίσθημα, αλλά καταλαβαίνει όμως την κατάσταση. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που έχουμε χτίσει, τον χρειαζόμαστε στο 100%, είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης