Η Εθνική Ελλάδας μετά τις νίκες επί της Σενεγάλης, των Φιλιππίνων, του Πουέρτο Ρίκο και της Κροατίας κοντράρεται απόψε το βράδυ (23:00, ΑΝΤ1, Ote Sport 3) με την Αργεντινή, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο νικητής θα κατακτήσει την κορυφή του Β’ Ομίλου του Μουντομπάσκετ.

Είτε με νίκη, είτε με ήττα, η Ελλάδα στους «16» θα παίξει απέναντι στην Γαλλία ή τη Σερβία. Δηλαδή με την ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη ή την τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου. Να σημειωθεί πάντως πως η «επίσημη αγαπημένη» θέλει τη νίκη για να πάρει την πρωτιά του ομίλου και να δώσει… παράταση σε ενδεχόμενο… σταύρωμα με την οικοδέσποινα Ισπανία, στη συνέχεια του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση νίκης τόσο σήμερα, όσο και στη φάση των «16» η Ελλάδα δε θα παίξει στους «8» με την Ισπανία. Αντίθετα, αν χάσει σήμερα και περάσει τη φάση των «16», τότε θα τεθεί αντιμέτωπη με τους «οικοδεσπότες».

Η Αργεντινήπαρά παρά το γεγονός ότι διαθέτει παίκτες μεγάλους σε ηλικία, όπως τους Πριγκιόνι (37), Νοτσιόνι (35), Χέρμαν (35) και Σκόλα (34) έχει αποδείξει ότι διαθέτει μία πολύ ποιοτική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης