Για την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ κατηγορίας, 3-11/8 Κόσοβο) προετοιμάζεται η Εθνική Νέων Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βάζει τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι του δουλεύοντας πάνω στις λεπτομέρειες, ενώ απομένουν δυο φιλικά με τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Ειρήνη Κούκη αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών τονίζοντας ότι η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά προκειμένου να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της. «Η προετοιμασία της Εθνικής βρίσκεται στην τελική της ευθεία, καθώς μας απομένουν τα τελευταία φιλικά με την Μεγάλη Βρετανία στην Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει όλες μας σκληρά αυτό το διάστημα και έχουμε  καταφέρει να περιορίσουμε τις αδυναμίες που είχαμε εντοπίσει στην αρχή των προπονήσεων και στα φιλικά με την Σερβία. Όλα τα κορίτσια  γνωριζόμαστε μεταξύ μας από προηγούμενες αποστολές και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, στοιχείο που είναι σημαντικό τόσο για την ομοιογένεια όσο και για την εικόνα της ομάδας στο παρκέ. Το τεχνικό επιτελείο έχει δει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας και μας καθοδηγεί κατάλληλα ώστε να βγάλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ειρήνη Κούκη δεν κρύβει ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά στόχος της Εθνικής είναι να τα δώσει όλα και να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα. «Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρές και καλές ομάδες. Ωστόσο βγάζοντας τον καλό μας εαυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, παίζοντας με διάθεση, πάθος και αναδεικνύοντας το ταλέντο που διαθέτουμε και την δουλειά που έχουμε κάνει στην διάρκεια της προετοιμασίας. Ο συνδυασμός της αγάπης  για αυτό που κάνουμε, μαζί με την συγκέντρωση και την  προσήλωση μπορεί να μας πάει εκεί που θέλουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης