Ο αγώνας στο Βενετόκλειο ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο Cretan Kings, ήταν η αιτία να αναδείξει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ΜVP της 2ης αγωνιστικής της Α1.

Ο 22χρονος γκαρντ συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί» έχοντας 25 πόντους με 3/4 βολές, 5/5 δίποντα και 4/7 τρίποντα, πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα, κέρδισε εννέα φάουλ και έκανε δύο λάθη σε σχεδόν 28 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την βράβευση ο νεαρός γκαρντ του Κολοσσού μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 2ης αγωνιστικής;
«Δεν σημαίνει πολλά εάν δεν συνδυάζεται με τη νίκη, αλλά σίγουρα μου δίνει ψυχολογία και ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια».

– Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει ο Κολοσσός H Hotels στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν;
«Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Κολοσσό. Η ομάδα είναι εννιά χρονιές συνεχόμενες στην Α1 και είναι σημαντικό για ένα νησί αυτό. Οι στόχοι είναι όπως έχουμε πει πολλές φορές να σωθεί η ομάδα γρήγορα και ύστερα να κοιτάξει για πιο πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πόσο σε έχει βοηθήσει ο Κολοσσός H Hotels στην εξέλιξη σου;
«Ο Κολοσσός με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου δείχνει εμπιστοσύνη. Αυτό ειδικά με κάνει να νιώθω πολύ καλά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

– Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;
«Οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν αλλάξει από το Σάββατο. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Επιμέλεια:Ελένη Λούμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης