Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έδρα των Λέικερς, το «Στέιπλες Σέντερ», και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Λος Άντζελες.

Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του με 111-113 από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο διάσημος άσος είχε στο ενεργητικό του 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, δείχνοντας κάποιες πλευρές του πληθωρικού ταλέντου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζέιμς στάθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τους φιλάθλους του Λος Άντζελες. «Η παρουσία του κόσμου ήταν εξαιρετική. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και όλοι εκτιμήσαμε το γεγονός αυτό, ότι βγήκαμε σε αγώνα της προετοιμασίας και προσπαθήσαμε να δώσουμε μια καλή παράσταση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» δήλωσε ο Τζέιμς και κατέληξε:

«Ήμασταν αρκετά ομαδικοί και αυτό είναι καλό για εμάς. Όσο συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, θέλουμε να βγάζουμε έξτρα πάσες και να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σουτ. Έχουμε ακόμη σκληρή δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης