Το νέο απόκτημα των Ιντιάνα Πέισερς, Κάρις ΛεΒέρτ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Τρίτη μετά την πρόσφατη μαγνητική τομογραφία που αποκάλυψε μια μικρή μάζα στο αριστερό του νεφρό.

Αν και ο ΛεΒέρτ είναι εκτός επ’ αόριστον, συνεχίζει να βλέπει την κατάσταση θετικά, ενώ θεωρεί πως η ανταλλαγή του στην Ιντιάνα ίσως του έσωσε τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχα συμπτώματα. Έπαιζα σε παιχνίδια. Δεν είχα χάσει κανένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν. Ένιωθα 100 τοις εκατό υγιής» τόνισε ο ΛεΒέρτ και συνέχισε: «Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, αυτή η ανταλλαγή αποκάλυψε τι συνέβαινε στο σώμα μου, οπότε σίγουρα το κοιτάζω από αυτή την πλευρά και σκέφτομαι ότι αυτή η ανταλλαγή ίσως να με έχει σώσει μακροπρόθεσμα».

Ο 26χρονος ΛεΒέρτ συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία τεσσάρων ομάδων που έστειλε επίσης τον Τζέιμς Χάρντεν στους Μπρούκλιν Νετς και τον Βίκτορ Ολαντίπο στους Χιούστον Ρόκετς. Ωστόσο εξετάσεις από τη νέα του ομάδα αποκάλυψαν τη μάζα.

«Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κάνω το σώμα μου υγιές και να σιγουρευτώ ότι θα ζήσω για πολλά χρόνια» είπε ο ΛεΒέρτ και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό και από το μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Προφανώς, θέλω να παίξω το συντομότερο δυνατό. Είμαι ανταγωνιστής. Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι. Αλλά για μένα, νομίζω ότι η υγεία μου είναι πιο σημαντική. Έτσι, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, σίγουρα θα το εξετάσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Αλλά τώρα απλώς δεν έχουμε αυτές τις απαντήσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης