Με τοποθέτησή του, ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας να αναβάλλει για τις 23 Μαΐου τις αρχαιρεσίες, οι οποίες ήταν αρχικά προγραμματισμένες για τις 28 Μαρτίου.

«Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε,» τονίζει ο Βαγγέλης Λιόλιος στη δήλωσή του και καλεί τους συνυποψηφίους του, Άγγελο Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα να πάρουν θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε στην τοποθέτησή του για την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΕΟΚ, θέλω να δηλώσω τα ακόλουθα:

Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρούσα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τις επιλογές της και με τις κατά το δοκούν αποφάσεις της οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού μπάσκετ.

Καλώ και τα 21 μέλη του Δ.Σ., το κάθε ένα ξεχωριστά, να πάρουν θέση αυτή την κρίσιμη στιγμή και να προασπίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη, απαιτεί από όλους μας να αποδείξουμε και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, ότι το μπάσκετ είναι πάνω από πρόσωπα και συμπάθειες.

Καλώ, επίσης, τους συνυποψηφίους μου να πάρουν και αυτοί άμεσα θέση, ούτως, ώστε να μην αφήσουμε το μπάσκετ να ακολουθήσει την ελεύθερη πτώση που κάποιοι ονειρεύονται για αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης