Ενήμερος για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ φάνηκε ο τεχνικός της Γκραν Κανάρια, σε δηλώσεις του πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (18/10, 21:00, Novasports 2), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

«Πάμε σε μια έδρα που ξέρουμε πως είναι δύσκολο να νικήσεις. Θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας και να έχουμε πολλή ενέργεια, όπως και άλλες πτυχές στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Σάλβα Μαλδονάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε επίσης στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Είμαστε πρωτάρηδες στην Ευρωλίγκα και σε τέτοιες έδρες, αλλά έχουμε ένα πιο βαθύ ρόστερ φέτος και ίσως οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν λιγότερο απέναντι στην Μπαρτσελόνα να αγωνιστούν τώρα λίγο περισσότερο. Ελπίζουμε να παίξουμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι και θα δείξει αν θα εμφανιστούμε κουρασμένοι ή όχι».

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Γκραν Κανάρια απέναντι στον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε και ο Κιμ Τιλί. Ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού περυσινή περίοδο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι… εστί ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε πάντως στην καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα του λόγω της νίκης επί της Μπαρτσελόνα.

«Πρέπει όλοι να ξεκουραστούμε γιατί παίζουμε ένα παιχνίδι αύριο (18/10, 21:00). Η έδρα τους έχει “καυτή” ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε το δικό μας παιχνίδι. Μετά την τελευταία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, στον έλεγχο των λαθών και στο να παίζουμε περισσότερο επιθετική άμυνα και να το κάνουμε σαν σύνολο. Με αυτά τα στοιχεία θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Κιμ Τιλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης