«Αντετοκούμπο-Ντόντσιτς, το ζευγάρι που κάνει ήδη το NBA να τρέμει»… Αυτός είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος της ισπανικής εφημερίδας Marca, σε συνέχεια χθεσινών αναφορών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σχετικά με το μέλλον του Έλληνα διεθνή σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

«Ο Μαρκ Κούμπαν και οι Ντάλας Μάβερικς έχουν ένα όνειρο: να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να σχηματίσουν το ιδιαίτερο “Big Three” με τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις, επιστρέφοντας στη διεκδίκηση της βασιλείας του NBA. Ένα δύσκολο όνειρο, αλλά όχι αδύνατο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα, που σε σχετική λεζάντα φωτογραφίας (Τζόρνταν, Αντετοκούνμπο, Ολάουζον) αναφέρει τον Giannis ως «αποτέλεσμα μείξης του Τζόρνταν με τον Ολάουζον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνει μάλιστα ότι τις τελευταίες ώρες, οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μαϊάμι Χιτ έχουν εμφανιστεί ως διεκδικητές του Έλληνα σούπερ σταρ. Χθες ο δημοσιογράφος Μπράιαν Ουίντχορστ του ESPN τόνισε ότι Ντάλας Μάβερικς και Μαϊάμι Χιτ είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2021, τονίζοντας ότι Μπαμπ Αντεμπάγιο και ο Giannis εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης