Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετά το απόλυτο των νικών στον Β’ Όμιλο του Μουντομπάσκετ, που διεξήχθη στη Σεβίλλη, έχει εγκατασταθεί στη Μαδρίτη, καθώς στις 19:00 (ΑΝΤ1, Ote Sport 3) κοντράρεται με την Σερβία στο πλαίσιο της φάσης των «16», έχοντας στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το σύνθημα της «επίσημης αγαπημένης», που φέτος έχει δείξει που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της λέξης «ομάδας», είναι «ό,τι έγινε στη Σεβίλλη έμεινε στη Σεβίλλη», με τους διεθνείς να δηλώνουν έτοιμοι για το… αληθινό τουρνουά, το οποίο ουσιαστικά ξεκινάει από αυτή τη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εξαιρετικό, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι περιμένουν τα τζάμπολ απέναντι στους «πλάβι». Να σημειωθεί ότι η Σερβία μετρά στη διοργάνωση δύο νίκες και τρεις ήττες, όμως η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πολύ επικίνδυνη και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες.

Διαιτητές θα είναι oι Μάικλ Έιλεν, Στίβεν Σέιμπελ και Ρόμπερτ Λότερμοζερ.

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται, σήμερα με τα υπόλοιπα παιχνίδια: Λιθουανία-Νέα Ζηλανδία (17:00), Τουρκία-Αυστραλία (21:00), και Βραζιλία-Αργεντινή (23:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης