Τη διασφάλιση της υγείας έθεσε ως προτεραιότητα ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Tass». O Ιταλός τεχνικός εξέφρασε επίσης την άποψη πως θα πρέπει να υπάρξει μία προθεσμία, πέραν της οποίας να μην μπορούν να επαναρχίσουν οι αθλητικές δραστηριότητες των διοργανώσεων.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε συγκεκριμένα: «Όλα εξαρτώνται από το πώς θα κυλήσει η πανδημία, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί μία προθεσμία από τις ομάδες, μια ημερομηνία αναμονής, πέρα από την οποία δεν θα μπορεί συνεχιστεί η δράση. Η συζήτηση για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων εντός της Ευρώπης, μπορεί να έχει βαρύτητα μόνο εφόσον διασφαλιστεί η υγεία των παικτών, των φιλάθλων και όλων όσων εμπλέκονται. Σε καμία άλλη περίπτωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, Έτορε Μεσίνα, πρόσθεσε: «Μιλώντας για το μπάσκετ, είναι σημαντικό να προστατεύουμε τους αθλητές από αρρώστιες, να σταματήσουμε οποιαδήποτε… υπόνοια εξάπλωσης του ιού. Είναι σημαντικό να βρίσκονται όλοι στα σπίτια τους. Δεν είναι δική μου άποψη αυτό, αλλά αυτή των ειδικών σε όλη την Ευρώπη. Κοιτάξτε την Τουρκία, όπου το πρωτάθλημα συνεχιζόταν κανονικά και μόλις δύο ημέρες αφότου αποφασίστηκε να διακοπεί, εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα. Αυτό δεν είναι σωστό, όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για την ίδια την κοινωνία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης