«Μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 13:45
«Μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη»
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο επεσήμανε ότι εκτός από τους «ερυθρόλευκους» και η Χίμκι αντιμετωπίζει το ματς ως τελικό πρόκρισης.

Ο προπονητής της ομάδας της Μόσχας ανέφερε: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και υπομονή για 40 λεπτά. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα και ενισχύθηκαν με δύο παίκτες. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι αυτήν τη στιγμή μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη».

Από πλευράς παικτών, ο φόργουορντ της ομάδας Τέιλορ Χάνεϊκατ είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Τώρα είμαστε στην έδρα μας και ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνουμε εκτός. Θα δούμε πώς θα αμυνθούμε απέναντί τους. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιήσουμε έναν διαφορετικό τρόπο, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Ίσως το πιο δυνατό στοιχείο του Ολυμπιακού είναι η εμπειρία του. Σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχουν δύο παίκτες που δεν υπήρχαν τότε και αυτό θα τους βοηθήσει».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 14:39