Ο τεχνικός της Νίζνι, Άιναρς Μπαγκάτσκις, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε με κολακεύτικά λόγια για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του θα παραταχθεί για τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το στόχο τους, στο τελευταίο παιχνίδι τους στο Top 16: «Είναι δύσκολο να πούμε. Για εμένα υπάρχει μόνο ένας στόχος. Ελπίζω αυτό να ισχύει και για τους παίκτες. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι, άλλη μία ημέρα κι άλλη μία προσπάθεια για να νικήσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να δείξεις και να παίξεις το καλύτερο μπάσκετ και να προσπαθήσεις να νικήσεις».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Είναι σημαντικό τι θα έχουμε στα χέρια μας και στο μυαλό μας. Πρέπει να μείνουμε μακριά από το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν σημαίνει κάτι. Και για τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει κάτι. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και, όπως πάντα λέω πριν από τα παιχνίδια, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ».

Για την απουσία του Τέιλορ Ρότσεστι: «Τους τελευταίους τρεις μήνες είμαστε σε μια κατάσταση που πάντα κάποιος από τους κορυφαίους μας παίκτες απουσιάζει από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς να παίξουμε χωρίς τον Τέιλορ. Πήγαμε στο Top 16 χωρίς τον Τέιλορ. Για τρεις μήνες αγωνιστήκαμε χωρίς αυτόν. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικός κι όχι μόνο ως παίκτης, αλλά και ως ηγέτης. Θα κάνουμε κάτι διαφορετικό και είναι μια καλή ευκαιρία και για τους άλλους παίκτες να αποδείξουν ποιος είναι ποιος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αντίπαλο που θεωρεί πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: «Συγγνώμη, αλλά δεν παρακολουθώ την κατάσταση. Για εμένα, ως αντικειμενικός παρατηρητής, θα έβαζα στα φαβορί για την Ευρωλίγκα τον Ολυμπιακό δίπλα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και ίσως δίπλα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο Ολυμπιακός ηγείται αυτής της κούρσας. Δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης