Ο Πρόεδρος, κ. Κώστας Μπουλιώνης και ο Γιάννης Γιαννούλης, υποδέχτηκαν στην «οικογένεια» της ΜΕΝΤ, τον Γιώργο Καραμουσαλίδη, που αναλαμβάνει τα προπονητικά ηνία της αντρικής ομάδας και της Κ20, με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της ιστορικής ομάδας να κάνει την πρώτη κίνηση του.

Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης αποτελεί μία δυνατή μεταγραφή για τη ΜΕΝΤ, αφού έχει να δώσει πολλά από τη θέση του προπονητή , μιας και η μέχρι σήμερα 50χρονη πορεία της ζωής του, είναι συνδεδεμένη απόλυτα με την καλαθοσφαίριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.ΕΦ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με επιστημονική δραστηριότητα, δεκάδες διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, εκδόσεις βιβλίων καθώς και προπονητική διδασκαλία σε σεμινάρια και ημερίδες. Ως αθλητής αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό, από όπου ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία και στη συνέχεια σχεδόν σε όλα τα επίπεδα κατηγοριών και σε ομάδες όπως οι, Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Μακεδονικός ,Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Μακεδονικός, Σητειακός , Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, Άρης , Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης και Γέφυρα.

Σε δήλωσή του, ως νέος προπονητής της ομάδας αντρών και της Κ20 της ΜΕΝΤ, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ.Κώστα Μπουλιώνη, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Γιαννούλη και τη Διοίκηση για την τιμή που του έκαναν, τόνισε πώς θα εργαστούν με μεθοδικότητα και σεμνότητα, για να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στα ηνία αυτού του ιστορικού συλλόγου και κατά δεύτερο λόγο είναι ευθύνη σημαντική για το χρονικό αυτό σημείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κύριο Κώστα Μπουλιώνη, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Γιαννούλη και την Διοίκηση, για την τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι στη θέση του προπονητή. Θέλω να προχωρήσουμε με σεμνότητα, ταπεινότητα και εργατικότητα, βήμα-βήμα, να υλοποιήσουμε κάποιες ιδέες και σκέψεις που έχουμε για το μέλλον αυτής της ομάδας»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης