Ο Γιώργος Γιαννουζάκος επιστρέφει στα παρκέ. Ο 45χρονος, που επί σειρά ετών αγωνίστηκε στον Ηρακλή και έπαιξε και στο Ολυμπιακό, συμφώνησε με τους Αετούς Βέροιας και θα τους ενισχύσει στην προσπάθειά τους στο σκληρό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο aetoiveriasbc.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Αετοί Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την τελευταία φετινή προσθήκη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννουζάκος. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο πολύπειρος αθλητής, ο οποίος έχει μια σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί την περσινή σεζόν να φόρεσε τα “πολιτικά” όντας team manager του Ηρακλή (πανηγύρισε στο τέλος την άνοδο στην Α1), ωστόσο η πρόκληση των Αετών Βέροιας αποδείχτηκε ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο».

Ο Γιαννουζάκος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Κομοτηνής, ομάδα της πόλης από την οποία κατάγεται, τη σεζόν 1993/94 και στη συνέχεια πέρασε από Ηρακλή, Τριέστε, Ίμολα, πριν γυρίσει στον Ηρακλή. Έπαιξε στον Ολυμπιακό, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και επέστρεψε πάλι στον Ηρακλή. Συνέχισε στον Ιωνικό Λαμίας, τον Ηρακλή Κοζάνης, τον Αργοναύτη και τον ΑΟΚ Βέροιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης