Στα Χανιά θα διεξαχθεί το 21ο All Star Game, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ.

Έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής της Α1 και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), η γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Μαρτίου στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού, με χωρητικότητα 3.000 θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ζήλος που επέδειξαν οι θεσμικοί φορείς των Χανίων και η αγάπη του φίλαθλου κοινού της Κρήτης για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, απλοποίησαν τα πράγματα για τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του 21ου ALL STAR GAME.

Έτσι λοιπόν η μεγάλη γιορτή επιστρέφει στην Κρήτη, τέσσερα χρόνια μετά τη διεξαγωγή του 18ου ALL STAR GAME στο κλειστό “Δύο Αοράκια” της Νέας Αλικαρνασσού. Αυτό θα είναι το τρίτο σπουδαίο μπασκετικό γεγονός που θα διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στο μεγαλύτερο νησί της χώρας μας.

Προηγήθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, ενώ ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης