Μπάσκετ: Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Παπαμακάριος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 15:44
Μπάσκετ: Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Παπαμακάριος
O Μανώλης Παπαμακάριος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά από μία σημαντική καριέρα 22 ετών, ωστόσο, όπως αναμενόταν, θα παραμείνει κοντά στο μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ αναλαμβάνει από σήμερα την οργάνωση των ακαδημιών μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου, ενώ παράλληλα θα εκτελεί και χρέη Sports Director του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Μανώλης Παπαμακάριος στον Ήφαιστο Λήμνου...

Με μεγάλη χαρά ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μανώλη Παπαμακάριο.

Ο πρώην πλέον παίκτης, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόσυρσή του από την ενεργό δράση, θα αναλάβει μια ιδιαίτερα και νευραλγική θέση στη Λήμνο και δεν είναι άλλη από την ανάληψη και οργάνωση των ακαδημιών μπάσκετ του νησιού.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού θα τελεί επίσης χρέη Sports Director του Ηφαίστου Λήμνου που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας δήλωσε: «Αρχικά να πω ότι σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Αφενός ανακοίνωσα την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια και αφετέρου ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο ανοίγει αυτόματα για μένα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μια χρόνια επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όραμα της οικογένειας Μπούμπουρα για τη σωστή δημιουργία και λειτουργία των ακαδημιών στη Λήμνο με έπεισε ώστε να κάνω και εγώ από την πλευρά μου το όνειρό μου πραγματικότητα δηλαδή την ενασχόλησή μου με τα παιδιά.

Οι μικροί αθλητές είναι η συνέχεια του αγαπημένου μας αθλήματος και θα δώσω την ψυχή μου ώστε να προσφέρουμε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του.

Επίσης, είναι μεγάλη μου τιμή που επιπρόσθετα με το νέο εγχείρημα των ακαδημιών, θα συνεργαστώ με τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο ώστε να κάνουμε μια ομάδα που θα είναι το "στολίδι" της Λήμνου και η καλύτερη διαφήμιση του νησιού.

Εύχομαι όλοι να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας παρουσιάζοντας κάτι το οποίο θα είναι αξιοθαύμαστο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Μπούμπουρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018, 16:03