Τρεις ομάδες απομένουν για να συμπληρωθεί το… παζλ με τις συμμετέχουσες ομάδες της Euroleague της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας από τον Ερυθρό Αστέρα και την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για την επιστροφή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ακολουθώντας τη Βαλένθια που είχε προηγηθεί από την κατάκτηση του EuroCup, μένουν τρεις κενές θέσεις για να συμπληρωθούν οι 18 ομάδες της Euroleague της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωστές, άλλωστε, ήταν οι 11 ομάδες που είχαν συμβόλαιο τύπου Α, με τις Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν να προστίθενται σε αυτές, μετά τη διεύρυνση της διοργάνωσης.

Οι τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν το… παζλ θα προκύψουν από την VTB League (πρωταθλήτρια ή φιναλίστ αν θριαμβεύσει η ΤΣΣΚΑ), το γερμανικό πρωτάθλημα (πρωταθλήτρια ή φιναλίστ αν το κατακτήσει η Μπάγερν), ενώ η τελευταία θέση θα προκύψει με wild card, καθώς η Ισπανία δεν μπορεί να έχει πάνω από τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες.

Οι μέχρι στιγμής ομάδες της Euroleague της νέας σεζόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μπασκόνια (Ισπανία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Αναντολού Εφές (Τουρκία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ζάλγκιρις Κάουνας (Λιθουανία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Βαλένθια (Ισπανία, κάτοχος EuroCup), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία, κάτοχος Αδριατικής Λίγκας).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης