Χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου θα αναχωρήσει απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή οι δύο ομάδες θα δώσουν δεύτερο φιλικό παιχνίδι, μετά από αυτό της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας άσος τραυματίστηκε του στο χθεσινό φιλικό με τους Τούρκους και παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε, σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για θεραπείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του για το νέο φιλικό ματς με την Τουρκία ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: «Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και, αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης